ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Τηλεοπτικές μεταγραφές, αγορές σάιτ και προτάσεις σε hot παρουσιαστές και διευθυντές καναλιών


Τα media τελικά δεν πεθαίνουν ποτέ. Ό,τι και να γίνει βρίσκεται πάντα ένας «φρέσκος αιμοδότης», τον αρπάζουνε και οι... επιστήμονες γύρω-γύρω, δημοσιογράφοι, δημοσιοσχετίστες κ.λπ. και έτσι παίρνει ανάσα το σύστημα, μέχρι τον επόμενο. Τα νέα hot ονόματα στην πιάτσα, λοιπόν, και ειδικά στην τηλεοπτική πιάτσα είναι τα αποκαλούμενα και «Μπακακάκια», που πιο παλιά ονομάζονταν και Σακομπακοκαϋμενάκια, ήτοι ο συνδυασμός τριών επιχειρηματιών (Σ. Καλλιτσάντσης, Μπάκος και Καϋμενάκης). Τώρα λοιπόν από το προσκήνιο (τουλάχιστον), έφυγε ο κ. Καλλιτσάντσης και προστέθηκε ο δικηγόρος κ. Εξάρχου μαζί με τους δύο εφοπλιστές που εκτός από την Ιντρακάτ πήραν και το Action 24, άρα έγιναν και mediάνθρωποι. Μαθαίνω λοιπόν ότι (καλά να ‘ναι οι άνθρωποι να ξοδεύουν) άνοιξαν το πορτοφόλι. Και να οι μεταγραφές στο κανάλι, να οι αγορές σάιτ, να οι προτάσεις σε hot παρουσιαστές και διευθυντές καναλιών, φεύγουν τα μύρια σαν εκείνη την κάνουλα του πετρελαίου που… καμιά φορά χάνει τον προσανατολισμό της και ρίχνει και τίποτα χιλιάδες λίτρα παραπάνω.
Καλά να ‘ναι οι άνθρωποι να προσφέρουν στην επικοινωνία και την ενημέρωση, άλλωστε δεν είναι οι πρώτοι, ούτε και όπως φαίνεται οι τελευταίοι. Γι’ αυτό άλλωστε και το μισό υπουργικό συμβούλιο τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους επενδυτές, από τις μπροστά ή ενίοτε και τις πίσω πόρτες.

DarkRoom / newmoney.gr