ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τον ανέβασε ο Χατζηνικολάου


Υψηλό ποσοστό τηλεθέασης σημείωσε το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής περιόδου στον Αντένα. Είχε φιλοξενούμενους τον Νίκο Χατζηνικολάου («πρώτη φορά κάνω είσοδο σε εκπομπή», είπε μπαίνοντας στο πλατό για να αρχίσει η συνέντευξη) και τη Μαρία Τζομπανάκη. Η εκπομπή, που άρχισε στις 23:40, είχε 20,5% στο σύνολο των τηλεθεατών και 18,2% στις ηλικίες 18-54. Σύμφωνα με τη Nielsen υπολογίζεται ότι την παρακολούθησαν 428.000 άτομα.
Στα υπόλοιπα τηλεοπτικά, η εμπλοκή του Alpha με το ποδόσφαιρο προκάλεσε ανατροπές στο πρόγραμμά του. Τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν μεταδόθηκε η δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά που είχε ξεκινήσει τη φετινή περίοδο με αλλεπάλληλα 30άρια. 
Ο Σασμός παραχώρησε τη θέση του και τις δύο ημέρες σε αγώνες τού Nations League, ένας εκ των οποίων ήταν της Εθνικής Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία (ελληνική νίκη με 3-1) το βράδυ της Τρίτης (δεν είναι γνωστά τα ποσοστά τηλεθέασης την ώρα που ανεβαίνει αυτό το θέμα). 
Το βράδυ της Δευτέρας ο Alpha μετέδωσε το Αγγλία - Γερμανία 3-3 που σημείωσε 10,5% και 8,6% στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο 12,2% και 9%.
Για να μη μείνει πίσω η σειρά, ο Alpha μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής επεισόδιο τού Σασμού που είχε 30,1% και 31,7%.
- από το Harddog