ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Τους έπεσαν βαριά τα καλαμαράκια



Νέο γεύμα Μπρατάκου σε βουλευτές: Στο… πιάτο οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί

Βαριά πρέπει να έπεσαν στους οικοδεσπότες τα καλαμαράκια στο πρόσφατο γαλάζιο δείπνο σε παραδοσιακό ουζερί στις ανηφοριές του Γαλατσίου. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης τα «άκουσαν» από τους προσκεκλημένους βουλευτές, όχι για την ακρίβεια, τις υποκλοπές και τους λογαριασμούς του ρεύματος, θέματα, δηλαδή, που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα.
Δέχθηκαν σωρεία παραπόνων για τη συμπεριφορά κάποιων εξωκοινοβουλευτικών υπουργών, οι οποίοι «έχουν τη δική τους ατζέντα» και δεν αντιλαμβάνονται πώς υπηρετείται η σχέση ψηφοφόρου – βουλευτή, αλλά και για την πληθωρική παρουσία εξωκοινοβουλευτικών στην κυβέρνηση.
Τώρα, αν αυτό το κλίμα, το οποίο προφανώς οι κ.κ. Μπρατάκος και Μαρινάκης μετέφεραν στον πρωθυπουργό, συνδέεται με τις φήμες που κυκλοφορούν εσχάτως στο πολιτικό παρασκήνιο ότι έρχεται ανασχηματισμός υφυπουργών, μένει να αποδειχθεί.

Ε.Τ. /ieidiseis