ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη παίρνει θέση (και) στις κατασκευές


Ενεργός, άμεσος και πλήρης θα είναι ο ρόλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον τομέα των κατασκευών. Τα σενάρια περί προσωρινότητας και άλλα τέτοια ανάλογα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και η οικογένεια (με Χόλτερμαν) αθροίζεται πλέον στις κατασκευές δίπλα σε Μυτιληναίο, Περιστέρη, Ιωάννου και Μπάκους. 
Σημειώστε πως οι διαθέσεις φαίνονται και από την εταιρεία της Αττικής Οδού, όπου στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Σεπτεμβρίου, παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο Άγγελος Γιόκαρης και στη θέση του εκλέχθηκε, ως νέο, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κυριακόπουλος, που είναι εξ απορρήτων συνεργάτης του Γιάννη Βαρδινογιάννη. 
Η υπόλοιπη σύνθεση του ΔΣ παραμένει η ίδια, όπως και οι αρμοδιότητες. Σημειώστε πως ο ίδιος κύριος που εντάχθηκε στο ΔΣ της Αττικής Οδού πέρασε για ένα καφέ και από όλα τα σημαντικά κέντρα αποφάσεων του κατασκευαστικού κλάδου. 
Υ.Γ.: Οι κατασκευές είναι το επίκεντρο έντονων διεργασιών. Εχω και μια super μετεγγραφή (που έχει διπλό διαφορικό και κουβαλάει μεγάλες δουλειές) αλλά ακόμη δεν είναι η κατάλληλη ώρα να ανοίξω το θέμα.