ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΛΑΣ σε… καραντίνα


Πήρε φόρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεν άφησε κανάλι για κανάλι προκειμένου να διαφημίσει την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πανεπιστημιούπολη, σε μια ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει την ατζέντα.
Την ώρα που το Μαξίμου βάλλεται από απανωτά σκάνδαλα και «κακές ειδήσεις», την ώρα που η πολυδιαφημισμένη εγκαθίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας οδεύει προς φιάσκο, η κυβέρνηση επιχειρεί να πουλήσει το δόγμα «νόμος και τάξη», εκμεταλλευόμενη επικοινωνιακά την αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη και την εξάρθρωση συμμοριών του κοινού ποινικού δικαίου.
Για όλα αυτά μίλησε και στην ΕΡΤ, τον τελευταίο του σημερινό σταθμό, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, εκτοξεύοντας, παράλληλα, και κάποια μαργαριτάρια.
Αφού επανέλαβε ότι με την κυβέρνηση της Ν.Δ. μπαίνει τέλος στην ανομία στα ΑΕΙ κλπ κλπ, ο δημοσιογράφος τού επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κυβέρνηση τρία χρόνια, όμως η επιχείρηση έγινε αυτή την εβδομάδα.
Και ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε: τα δύο χρόνια ήταν καραντίνα και δεν μπορούσε να πάει κανείς να κάνει κάτι σοβαρό. Έγιναν παρεμβάσεις της αστυνομίας στη συγκεκριμένη εστία και το 2020 και τώρα.
Προφανώς το ξύλο που μοίρασε αφειδώς τα χρόνια της πανδημίας η ΕΛ.ΑΣ. σε δρόμους, πλατείες, πορείες, ακόμη και μέσα σε σπίτια δεν πιάνεται, καθώς ήταν σε εξωτερικούς χώρους οπότε τα περιοριστικά μέτρα ήταν διαφορετικά…
Χ. Κ. /ΕφΣυν