ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ούτε μήνα δεν άντεξε στο πρωινό του ΑΝΤ1


Δούκισσα Νoμικού: Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου 

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της εκεί, λόγω διαφωνιών. Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού. Σε δελτίο Τύπου «ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1».
Πάντως φαινόταν από την αρχή: Ο καθένας χώρια, η χημεία ανύπαρκτη, ο Λιάγκας σχεδόν να δυσανασχετεί και η Δούκισσα Νομικού να δείχνει αφόρητα πιεσμένη και άτονη. Η σχέση της με τον Γiώργο Λιάγκα δεν ήταν καλή και το κακό κλίμα στην εκπομπή επιδεινώθηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης και σκληρού ανταγωνισμού.
H Δούκισσα Νομικού έγραψε στα σόσιαλ μίντια
Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.
Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.
Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.
Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν