ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Μπέος: Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών


Αμετανόητος για τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή


Αμετανόητος εμφανίστηκε ξανά ο δήμαρχος Βόλου για τον ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή που καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και είδε το φως της δημοσιότητας προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
Σε νέες δηλώσεις του χθες, ο Αχιλλέας Μπέος ρωτήθηκε για το περιστατικό και εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους της… Αθήνας.
«Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, να μην πω το 99%, να πω το 90% όταν σου βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια και δέχεται ευθεία απειλή ο αδερφός σου, αντιδράς. Εγώ έτσι έχω μάθει. Είμαι αυθόρμητος, ειλικρινής και χωρίς ψέματα και υποκρισίες. Είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, ενεργός και αυτό έκανα». Και πρόσθεσε:
«Κακώς έγινε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά αν γίνει ξανά σήμερα, έτσι θα αντιδράσω. Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών ιδιαίτερα, που εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ κρίνομαι και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών καθημερινά και αυτοί θα με κρίνουν».