ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Κωδικός «Απαξιώστε την Όλγα»


Μετά τις κατευθυνόμενες επιθέσεις απαξίωσης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, σειρά παίρνουν οι –το ίδιο κατευθυνόμενες- επιθέσεις κατά της Όλγας Κεφαλογιάννη! Από τη στιγμή που η Όλγα Κεφαλογιάννη διαφοροποιήθηκε στο θέμα του απορρήτου, ταυτιζόμενη με τον Κώστα Καραμανλή, μπήκε στο στόχαστρο της «δημοσιογραφικής αστυνομίας» του μεγάρου Μαξίμου.
Αφού διακινήθηκαν σενάρια αντικατάστασής της από την Επιτροπή Θεσμών, αναγκάζοντάς την να αντιδράσει δημοσίως, άρχισαν τα δημοσιεύματα ότι, περίπου, έχει στο στόχαστρό της τον πρωθυπουργό γιατί δεν της έδωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, αλλά μόνο το Τουρισμού, με αποτέλεσμα να το αρνηθεί και να μείνει εκτός κυβέρνησης.
Αν είναι, όμως, μανιακή με την καρέκλα η Όλγα Κεφαλογιάννη, γιατί να μην πάρει το υπουργείο Τουρισμού, να είναι στην κυβέρνηση, αλλά προτίμησε να μείνει εκτός αυτής;
Ας δούμε, όμως, τι πραγματικά συνέβη με τη συγκρότηση κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο υπογράφων κρατά από τα τέλη του 2012 ημερολόγιο, με τον τίτλο «Το ρεπορτάζ που δεν έγραψα»- Αλιεύουμε από αυτό:
«Στην Όλγα Κεφαλογιάννη δεν τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ο Γρηγόρης Δημητριάδης. «Σου δίνει το Τουρισμού, τι να του πω», την ρώτησε. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αιφνιδιάστηκε -και αρνήθηκε. Το 2016, παρουσία και τρίτου προσώπου, είχαν συμφωνήσει να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού».
Το ρεπορτάζ μας δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Επίσης γιατί η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι… τρισκατάρατη γιατί αρνήθηκε το υπουργείο; Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε αρνηθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος που του έκανε ο Αντώνης Σαμαράς το 2012; Χωρίς, μάλιστα, να έχει έως τότε κυβερνητική θητεία.
Β. Σκ. / ieidiseis