ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αποστόλης της Ελληνοφρένειας


Είναι κωμικοτραγικό αλλά είναι αληθινό: η Νέα Δημοκρατία, στελέχη, βουλευτές ακόμα και υπουργοί της, κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για ένα σκετς του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη, του περίφημου Τσολιά της Ελληνοφρένειας.
Ο Αποστόλης και η μπάντα του, οι Tsolias and the Tsolia Band δηλαδή για όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Όπως σε δύο εβδομάδες θα συμμετέχουν και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ. Και σε ένα από τα σκετς της παράστασής τους, έδειξαν τον Πούτιν στην οθόνη από πίσω και έβαλαν το γνωστό σύνθημα, το «Μητσοτάκη Γαμ...», στα ρωσικά.
Αυτό το απόσπασμα από την παράσταση του Αποστόλη πήραν λοιπόν οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας και από χθες είναι έξαλλοι. Να, λένε, ποιος βρίσκεται πίσω από το γνωστό σύνθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ. Τι κι αν ο Τσολιάς το παρουσιάζει σε όλες τις παραστάσεις του, τι κι αν θα το ακούσουμε και στην ΚΝΕ σε 15 μέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει. Θα ήταν για γέλια αλλά δεν είναι γιατί πατούν πάνω σε αυτό και προπαγανδίζουν ασύστολα. Δεν είναι μειωμένης αντίληψης της Νέας Δημοκρατίας, είναι επικίνδυνοι. Καταδικάζουν ακόμα και τη σάτιρα.
Εν τω μεταξύ το «Μητσοτάκη Γαμ...» το έχουμε ακούσει πολλές φορές στις εκπομπές της Ελληνοφρένειας στα Παραπολιτικά 90.1. Στα Παραπολιτικά 90.1 του Γιάννη Κουρτάκη που ήταν στην πρώτη-πρώτη γραμμή της ΔΕΘ, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και χειροκροτούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ναι το «Μητσοτάκη Γαμ...» ακούγεται πολλές φορές στο ραδιόφωνο του Γιάννη Κουρτάκη. Λέτε να βρίσκεται αυτός πίσω από το γνωστό σύνθημα; Λέτε να βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Τι μας κρύβουν; Να βγάλουν ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και ο Αδωνις Γεωργιάδης που το έκαναν σημαία του.

Δημήτρης Κανελλόπουλος 

* Εννοείται πως ο Αποστόλης τους έχει πάρει στο ψιλό από χθες το βράδυ στο Twitter.