ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

«Γαλάζια» πάρτι και επικίνδυνη οδήγηση


Πολλά κομματικά πάρτι έλαβαν χώρα το διήμερο στη Θεσσαλονίκη, με πολλά «γαλάζια» στελέχη να δίνουν το «παρών» και να επιδίδονται στο σπορ των δημοσίων σχέσεων. Αποτέλεσμα ήταν το κέντρο της πόλης να έχει πραγματικά γεμίσει από στελέχη της παράταξης, καθώς, όπως έλεγαν έμπειροι περί τα κομματικά, επρόκειτο για τη μεγαλύτερη απόβαση εδώ και πολλά χρόνια. Την εικόνα πάντως χάλασαν κάποια στελέχη –δυστυχώς ακόμη και πρωτοκλασάτα– που εμφάνισαν συμπτώματα… άλλων εποχών, κάνοντας εμφάνιση με πούρα, ακριβά αυτοκίνητα και τεράστιες αστυνομικές συνοδείες, που δεν ήταν καθόλου όμορφο για όποιον το έβλεπε.
Χαρακτηριστικό είναι πως το απόγευμα του Σαββάτου, πρωτοκλασάτος υπουργός, πηγαίνοντας στην ομιλία Μητσοτάκη, δεν ήταν καθόλου διακριτικός. Η τεράστια συνοδεία του οδηγούσε γρήγορα, «ανοίγοντας δρόμο» μέσα στην πόλη και βάζοντας σειρήνες, κάνοντας τους περαστικούς να κοιτούν έντρομοι, καθώς ο θόρυβος ήταν μεγάλος.