ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Όχι και «πρόσωπο-έκπληξη», Μαρία Αναστασοπούλου...


Την πρώτη της εκπομπή με τα «χρώματα» του Real fm έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου. Ευχάριστη εκπομπή ήταν, είχε ρυθμό, χιούμορ, κάποιες μαγνητοφωνημένες ατάκες πολιτικών (να βοήθησε σε αυτό το αρχείο τού Ιωσήφ Καλαμαράκη; άγνωστο) δροσερή αύρα και μια… έκπληξη –τουλάχιστον όπως τη χαρακτήρισε η ίδια η παρουσιάστρια.
Έκπληξη η εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση; Σε καμιά περίπτωση! Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είναι ασυναγώνιστη στις εμφανίσεις. Δεν είναι ακριβοθώρητη για να εκπλήξει μια εμφάνισή της. Όμως η Μαρία Αναστασοπούλου σε ένα διάλλειμα της εκπομπής της είπε ότι μετά τις διαφημίσεις θα ακολουθήσει ένα «πρόσωπο-έκπληξη», μια στιλάτη κυρία, η οποία «δεν θα μπορούσε να μην είναι στην πρώτη μας εκπομπή». Και αργότερα η κυρία Παγώνη την πλημμύρισε με εγκώμια βεβαιώνοντάς την ότι είναι σίγουρη η επιτυχία τής νέας εκπομπής «με μια τόσο ζεστή φωνή», και άλλα συναφή,
Όπως είπε η Μαρία Αναστασοπούλου πολλοί ακροατές μάντεψαν στα μηνύματά τους, που στάλθηκαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ποια θα ήταν η φιλοξενούμενη που αναγγέλθηκε τόσο θερμά. Αλίμονο να μη το μάντευαν! Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έχει προσκληθεί αμέτρητες φορές (και) από τον Σκάι, από όπου προέρχεται η κυρία Αναστασοπούλου. Η οποία, μάλιστα, πρόσφατα την είχε υποδεχτεί (για πολλοστή φορά) ενθουσιωδώς μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή τους.
Λίγο παλιότερα, πάντως, υπήρξε και μια παρεξήγηση μεταξύ τους όταν η Μαρία Αναστασοπούλου μετάφερε στη Ματίνα Παγώνη παρατήρηση τηλεθεατή ότι πήγε στο συνέδριο της ΝΔ. «Φυσικά! Στη Νέα Δημοκρατία δεν ανήκω; Δεν θα πήγαινα στο συνέδριο;» απάντησε εκείνη και αργότερα ήρθε η σειρά της να ερωτήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Εσείς πήγατε να ψηφίσετε;» «Πού να πάω;» αποκρίθηκε η δημοσιογράφος. «Στο ΠΑΣΟΚ». «Εμείς είμαστε δημοσιογράφοι, κυρία Παγώνη, δεν είμαστε συνδικαλιστές» ήταν η απάντηση.
Περασμένα ξεχασμένα…

- από το Ηarddog