ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Είναι τρελός ο Ιταλός - «Σκαρφάλωσε» στην αγκαλιά του Γιάννη!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που έβαλε τη σφραγίδα του την δεύτερη ημέρα της φάσης των 16 στο Eurobasket 2022 με την εντυπωσιακή του εμφάνιση που οδήγησε την Ελλάδα στην επόμενη φάση. Ο προπονητής της Ιταλίας Τζιανμάρκο Ποτζέκο ήταν όμως αυτός που κέρδισε τον άτυπο τίτλο της πιο viral φάσης με την αγκαλιά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή του Eurobasket με ανάρτησή της στο Twitter ζήτησε η συγκεκριμένη σκηνή να γίνει το πιο viral post της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μετά τη λήξη του αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία που έληξε με την τεράστια νίκη των «ατζούρι» συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο διάδρομο των αποδυτήριων και χωρίς να το σκεφτεί πήδηξε στην αγκαλιά του Greek Freak.
Ο ίδιος ο Ποτσέκο σε δηλώσεις του μετά την αγκαλιά εξήγησε πώς προέκυψε η αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκαλύπτοντας ότι ήταν το πιο ψηλό άλμα που είχε κάνει στη ζωή του.
«Αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση του διαδρόμου των αποδυτηρίων. Πήγαινα για να βγω στο γήπεδο και ο Γιάννης ερχόταν προς μέσα, προφανώς έκανε ζέσταμα. Έτρεξε και πήδηξα πιο ψηλά απ’ ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής Ιταλίας.

Το βίντεο του Ιταλού προπονητή στην αγκαλιά του Greek Freak κάνει τον γύρο των social media αλλά και των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων σε όλο τον κόσμο.