ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

-«Τι θα ψηφίσεις;» -«Εσύ;»


Το σκίτσο Πετρουλάκη για τη συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο αποτύπωσε ο Ανδρέας Πετρουλάκης, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Καθημερινή», την είδηση της συνάντησης των πρώην πρωθυπουργών και προέδρων της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή στην ψαροταβέρνα «Βράχος» της Καλαμαριάς, όπου συζήτησαν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Στον απόηχο των «βολών» που εκτόξευσε από την Κρήτη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζήτημα των υποκλοπών, ο Κώστας Καραμανλής προσκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά (ο οποίος διατηρεί αποστάσεις από τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες») να δειπνήσουν μαζί, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Βελλίδειο».

Το τι ακριβώς συζήτησαν δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κανείς, όμως αν μπορεί να αποτυπωθεί σε σκίτσο η συνάντησή τους, πιθανότατα δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο απ’ αυτόν που επέλεξε ο σκιτσογράφος  Ανδρέας Πετρουλάκης.
Σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής με τον Μεσσήνιο πολιτικό να ρωτά τον κ. Καραμανλή «Τι θα ψηφίσεις;» κι αυτός ν’ απαντά: «Εσύ;».
Μ. Καλ. / ieidiseis