ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

To μικρόφωνο του ΣΚΑΪ γιατί κάθισε μακριά;


Ο Νίκος Παπαδογιάννης περιγράφει μία σκηνή από χθες το μεσημέρι, έξω από το κτίριο του Αρείου Πάγου. Μία σκηνή από τον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί λόγω της κλήσης του Κώστα Βαξεβάνη, για απολογία, για το σκάνδαλο Novartis (φωτογραφία).
«Το στιγμιότυπο που απαθανάτισα με το κινητό μου ήταν εύγλωττο, νομίζω», γράφει ο Νίκος στο newsletter του Documento. «Όσο ο Παύλος Πολάκης έκανε δηλώσεις (περί της "Μητσοτάκης Α.Ε." κ.ο.κ.) με καμιά δεκαριά μικρόφωνα μπροστά στα μυστακοφόρα χείλη του, η ανταποκρίτρια του ΣΚΑΙ καθόταν μόνη κι έρημη με την κάμερά της πέντε μέτρα πιο πέρα, απαξιώντας να πλησιάσει. Προφανώς η εντολή που έλαβε ήταν ότι "Πολάκης δεν παίζει εδώ". Εκτός βέβαια αν της ζήτησε ο ίδιος να απομακρυνθεί, της Ιωάννας, για να μην έχουμε καμιά ανάφλεξη».
Δεν ξέρουμε τι συνέβη εκεί, αλλά ξέρουμε κάτι άλλο: οι ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που βρίσκονται στο δρόμο, όσους τουλάχιστον βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, κρατούν μικρόφωνα χωρίς τα διακριτικά του σταθμού. Γιατί, άραγε; Το μόνο κανάλι που το κάνει αυτό είναι ο ΣΚΑΪ, όλα τα άλλα βγαίνουν κανονικά, με τα σήματά τους.
update: Ο Γιώργος Ευγενίδης, Star πλέον αλλά ΣΚΑΪ παλιότερα, μας ενημερώνει πως πολύ καιρό τώρα και όχι το τελευταίο διάστημα ο ΣΚΑΪ βγαίνει με «γυμνά» μικρόφωνα. Το «γιατί άραγε;» παραμένει ωστόσο. - από το e-tetradio