ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

«Μετά τον αγιασμό, το Rafale πήγαινε πιο γρήγορα»


Του ξέφυγε λίγο παραπάνω αγιασμός του παπά και τώρα πάει με τα μπούνια το όχημα. Με το ζόρι κρατιόταν στις στροφές, έβλεπα τη Ακρόπολη κι έλεγα “σου ‘ρχομαι, να ‘ναι καλά ο Έλγιν, θα σωθεί και κάτι”.
Ευτυχώς όλα καλά όμως.
Και τρομερός ο πάτερ, ε; Τον ρώτησα μετά πού λειτουργεί τις Κυριακές να πάω και το αμάξι για αναβάθμιση, “εντάξει, μου λέει έλα, αλλά για ζαντικό να πας αλλού, έχω εγώ δικό μου ιερέα να σε στείλω”.
Εν τω μεταξύ, εμένα μου δώσανε να οδηγήσω και το καινούργιο, τα μεταχειρισμένα που πήρανε οι άλλοι ήταν πιο εύκολα στο τιμόνι, εγώ έψαχνα ευθεία για να το στρώσω. Το πάτησα λίγο εκεί στα Οινόφυτα αλλά θέλει δουλειά ακόμα.
Αυτό είναι για τους έξυπνους που είπαν ότι και τα καινούργια ραφάλ, στην πραγματικότητα ήταν κι αυτά παλιά αλλά με “γυρισμένα” χιλιόμετρα. Από εξυπνάδες ο Έλληνας άλλο τίποτα.
Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος χάρηκε, καθόταν δίπλα στην ξυλόσομπά του και έβλεπε τα αεροπλάνα από πάνω του. Ξεχάστηκε λίγο απ’ την καθημερινότητα. Αυτό δεν είναι και το θέμα; Να περνάμε καλά, ο κόσμος έχει προβλήματα, μην τον ζαλίζετε άλλο.
Τη μία με το ρεύμα, την άλλη με τις ΜΕΘ… Βαβούρα. Και τι να κάνουμε δηλαδή; Να το βάλουμε κάτω; Όχι, θα παλέψουμε.
Αυτό ήθελε να κάνει και η ΝΔ με το βίντεο που ήταν λες και τα αγόρασε με δικά της λεφτά τα αεροπλάνα. Να ανεβάσει λίγο το ηθικό, γιατί τις δημοσκοπήσεις εντάξει, έχει άλλους να τις ανεβάζουν.
Ο Ρουβάς δεν κατάλαβα τελικά γιατί δεν μας τραγούδησε, έτσι είχαν πει στην αρχή, αλλά τελικά μας έβαλαν να τον ακούσουμε στο ράδιο μέσα στο ραφάλ με το ζόρι. Απ’ το να ακούς μόνο τη μηχανή, καλός κι ο Ρουβάς, ΟΚ. Προτιμούσα βέβαια το “Αγοράκι λαίμαργο”, αλλά δεν ανακατεύομαι σε αυτά, είναι εντολές που έρχονται από πολύ ψηλά.
Τέλος πάντων. Ψηλά το κεφάλι Έλληνες. Κι όχι μόνο όταν θα περνάνε τα ραφάλ, γενικά μιλάω.
  • Το παραπάνω κείμενο είναι του Κώστα Μανιάτη από το news247 και είναι προϊόν μυθοπλασίας