ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Έκρηξη εγγραφής νέων συνδρομητών στην Αυγή


Οι συνδρομές της ηλεκτρονικής Αυγής προβάλλονται στην κορυφή της πρώτης σελίδας της εφημερίδας με την προτροπή στον τίτλο «Στηρίξτε τη ΑΥΓΗ» και την αναφορά ότι η ηλεκτρονική συνδρομή κοστίζει 2,10 ευρώ την εβδομάδα. Ωστόσο, δεν υπάρχει αντίστοιχη δημοσίευση στο εσωτερικό της εφημερίδος –σε κείμενο ή καταχώρηση– σχετικά με τον τρόπο τής κατάθεσης της συνδρομής, αλλά και με στοιχεία για την εκτόξευση των εγγραφών, αν όχι σε απόλυτους αριθμούς, τουλάχιστον με ποσοστιαία μεγέθη. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει και μια έντονη διαφημιστική καταχώρηση στις εσωτερικές σελίδες; Τουλάχιστον αυτό συνηθίζεται στον Τύπο.

Τα παραπάνω σχολιάζει ο Harddog και ο διευθυντής της εφημερίδας Αγγελος Τσέκερης γράφει στο fb:
Την προσοχή σας παρακαλώ: Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έκρηξη εγγραφής νέων συνδρομητών στην Αυγή. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα να την αξίζουμε. Σε κάποιες περιπτώσεις προκύπτουν τεχνικά προβλήματα. Τα έχουμε εντοπίσει και προσπαθούμε να τα λύσουμε. Όποιος χρειάζεται τεχνική βοήθεια μπορεί να καλεί πρωινές ώρες στα γραφεία της εφημερίδας. Θα τα καταφέρουμε.