ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ όταν έκανε DEAL…


Ουδέν κρυπτόν από το διαδίκτυο. «Όποιος ψάχνει βρίσκει» λέει μια παροιμία. Xθες ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής - ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το επιτελείο του. Μέσα σε αυτά ήταν, και η Αναστασία Σιμητροπούλου, δικηγόρος στο επάγγελμα αλλά και πρώην Αντιδήμαρχος Αλίμου, η οποία αναλαμβάνει αναπληρώτρια εκπρόσωπος του κόμματος.
Για κάποιους φανατικούς της τηλεόρασης και των τηλεοπτικών παιχνιδιών η κυρία Σιμητροπούλου ίσως να είναι γνώριμη. Το 2017, η 40χρονη σήμερα δικηγόρος, συμμετείχε στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.
Μπορεί κέρδη να μην είχε από το παιχνίδι, ωστόσο το μέλλον της επιφύλαξε μια καλύτερη τύχη…

Σύμφωνα με το alimosonline.gr από το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, είχε το κουτί με το νούμερο 13 είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά.
Στα τελευταία δύο κουτιά που είχαν μείνει, με τα ποσά 5 και 20 Ευρώ, η προσφορά του Τραπεζίτη ήταν 13 Ευρώ, την οποία προσφορά η Αναστασία δεν δέχτηκε, κερδίζοντας τελικά τα 20 ευρώ. Ανοίγοντας το εφεδρικό κουτί 23 στο τέλος, πολλαπλασίασε το κέρδος της επί 2, και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με 40 ευρώ.
Δεν κατάφερε μεν αν κερδίσει αλλά όπως λένε «Σημασία έχει το παιχνίδι» και η Αναστασία έδειξε να ευχαριστήθηκε την εμπειρία του παιχνιδιού.