ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Από την ΕΡΤ στο Open μια «ηλεκτρική καρέκλα» δρόμος


Φαίνεται ότι είναι άνθρωπος των extreme sports. Όπως αυτό της τηλεόρασης στο οποίο αναπτύσσονται και μεγάλα… ηλεκτρικά φορτία. Eντεταλμένη σύμβουλος προγράμματος στην ΕΡΤ έως πριν από.. τρείς εβδομάδας ,η Χρύσα Μασούρου κατευθύνεται προς την Παιανία και το Open. Εν συντομία κινείται από «ηλεκτρική καρέκλα» σε «ηλεκτρική καρέκλα».
Γιατί; Κατ αρχήν εκείνες οι δύο καλά ζυγισμένες λεξούλες «προσωπικοί λόγοι» στην κατά τα λοιπά «στεγνή» ανακοίνωση της κρατικής ΕΡΤ για την αποχώρηση της, υποδηλώνουν- αν όχι φωνάζουν από μακριά- ότι κάτι «παίχτηκε» στον τέταρτο όροφο του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής ώστε το επιτελικό στέλεχος της να αποχωρήσει και χωρίς να έχει γίνει κάποια χοντράδα με ευθύνη της.
Διαδρομιστές της ΕΡΤ υποστηρίζουν ότι η Μασούρου δεν μπόρεσε να αφομοιωθεί από το ΕΡΤικο οικοσύστημα που δεν την καλοέβλεπε κι όλας, ως εξωτερική συνεργάτης που ήταν. Λέγεται ότι κι εκείνη θεώρησε ότι δεν είχε την στήριξη που θα ήθελε σε αυτό το αρνητικό κλίμα. Αλλά αυτά είναι εικασίες.
Την ίδια ώρα η πρόκληση για την διεύθυνση προγράμματος του Open που της παρουσιάστηκε φαντάζει δελεαστική, ταυτόχρονα όμως και υψηλού ρίσκου.
- από ρεπορτάζ στο ΠΟΝΤΙΚΙ (ολόκληρο ΕΔΩ)