ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Τι τρέχει με τον διευθυντή του Βήματος;


Σκληρή κριτική για το «υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης»

Με αιχμηρά tweet ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση σχολιάζοντας τα νέα μέτρα Μητσοτάκη για τους ανεμβολίαστους, που αφήνουν..  ανέγγιχτες τις εκκλησίες ενώ δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση της ΝΔ ως ένα «πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ. Μητσοτάκης» και το οποίο μπάζει νερά! 
Συγκεκριμένα έγραψε ο Καρακούσης στο twitter::
«Πάλι εκτός μέτρων οι Εκκλησίες! Εξαιρέθηκαν οι χώροι στους οποίους συρρέουν κυρίως ανεμβολίαστοι. Απόλυτη η εξάρτηση της κυβέρνησης από τη δυνάμει εκλογική της πελατεία. Με τέτοιου τύπου ανορθολογικές εξαιρέσεις δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία αγαπητοί κύριοι..» 
  «Το πολυσυλλεκτικό υβρίδιο φιλελεύθερης κεντροδεξιάς που επινόησε ο κ.Μητσοτάκης, αυτό το κράμα φιλελευθερισμού, μεταρρυθμιστικού οικονομισμού και ελιτίστικου δικαιωματισμού, συνοδευόμενο από κάμποσες δόσεις εθνικισμού, λαικισμού και αυταρχισμού, έχει αρχίσει να μπάζει νερά».

ΥΓ1 Πολλοί -και ευλόγως- αναρωτήθηκαν «τι τρέχει με τον Καρακούση;» ενώ καποιοι άλλοι σχολίασαν πως ο διευθυντής του Βήματος -που από τη μία παρουσιάζεται λάβρος κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την άλλη κριτικάρει τον Μητσοτάκη-, «ακολουθεί μια έξυπνη τακτική για να αποκτήσει την εικόνα του αξιόπιστου δημοσιολόγου».

ΥΓ2 Από την πλευρά του ο εκδότης και διευθυντής του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, σχολίασε:
«Συμφωνώ απολύτως με το συνάδελφο και κυρίως με τον όρο υβρίδιο νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς τον οποίο καθιέρωσε το Documento».