ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Ο Μητσοτάκης απαντά σε Πρετεντέρη και Τζίμα


Συνέντευξη
εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στο Κεντρικό Δελτίο..Ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις 19:45.
***
Με διψήφια νούμερα στο σύνολο έκανε πρεμιέρα η «Μεγάλη Εικόνα», η νέα ενημερωτική εκπομπή του Mega στη μεταμεσονύχτια ζώνη, με τη Νίκη Λυμπεράκη. Συγκεκριμένα, σε όλες τις ηλικίες σημείωσε 12,7% πίσω μόνο από το «The 2Night Show» (15,6%), ενώ στο 18-54 βρέθηκε πίσω από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου (15,6%), το «GNTM» (15,4%), και μια από τις ταινίες των «Πειρατών της Καραϊβικής» στον Alpha (11,1%).
***
Νέος επικεφαλής στο media group του ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού. Καθήκοντα CEO αναλαμβάνει ο Bert Habets που θα έχει υπό την εποπτεία του όλες τις ανά τον κόσμο δραστηριότητες του ομίλου Antenna σε τηλεόραση, Pay TV, ΟΤΤ, παραγωγές, ραδιόφωνο, ψηφιακά μέσα, μουσική, εκδόσεις και εκπαίδευση.
***
Δημοσκόπηση απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στις 19.50 με τη Σία Κοσιώνη με τις  τάσεις της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στον εμβολιασμό, υπό τη σκιά του νέου ρεκόρ κρουσμάτων. 
Πώς κρίνουν οι πολίτες τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση και τι ζητούν οι καταναλωτές για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων και την ακρίβεια.