ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Με κορωνοϊό ο Κώστας Καραμανλής - Aισθάνθηκε αδιαθεσία, διακόπηκε η συζήτηση στη Βουλή


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής,
Ο υπουργός βρισκόταν σήμερα στη Βουλή καθώς συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του.. υπουργείου για τις αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Ολομέλεια, ο Κ. Καραμανλής διαγνώστηκε θετικός στο πρώτο rapid test που έκανε, ενώ θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ.
Σημειώνεται ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος.
Η συνεδρίαση της Βουλής, διακόπηκε απότομα καθώς ο αρμόδιος Υπουργός βγήκε θετικός σε rapid test το οποίο υπεβλήθη. Ο ίδιος έγραψε στα σόσιαλ μίντια:
Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…
Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοιό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.
Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορες την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό.
Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφειo μου και αμέσως έκανα νεο rapid test το οποιο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση.
Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές.