ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Οι δημοσιογράφοι των τρολ


Τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου», όπως τους χαρακτηρίζει, είναι έτοιμη να αποκαλύψει η Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί. Αυτό ανήγγειλε ο.. Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο –τις οποίες δέχεται και ο ίδιος– ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν. «Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα (ρο)μποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε.
Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας». Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.
Περιμένουμε ονόματα και… διευθύνσεις, από όπου και αν προέρχονται. Από οποιαδήποτε πολιτική πλευρά.