ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Μανιτάρια... αλα τρεν


Τα μανιτάρια που ξεφυτρώνουν μέσα σε... βαγόνια τρένων μαρτυρά με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου. Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα με ανάρτησή του ο τομεάρχης.. Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο οποίος βρέθηκε με τον αναπληρωτή τομεάρχη, Χρήστο Γιαννούλη στο Αμαξοστάσιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού και στο Κέντρο Ελέγχου, το οποίο – όπως επισημαίνουν - στεγάζεται σε ένα κτίριο - ερείπιο.
«Το υψηλό «γούστο» των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να... ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου. Μπορεί να φαντάζει κωμικό, αλλά είναι σίγουρα ενδεικτικό της αδράνειας της Ν.Δ. και της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη» επεσήμανε στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς αναρτώντας σχετικό βίντεο και δημοσιοποιώντας φωτογραφίες.
H απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ