ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Προς φίλους και ακροατές του ελεύθερου Μεταδεύτερου...


Ο Γιώργος Μητρόπουλος γράφει στο facebook για το διαδικτυακό ραδιόφωνο Μεταδεύτερου κάνοντας έκκληση για οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αναβαθμιστεί η αναβάθμιση του τεχνικού εξοπλισμού:..
"Προς φίλους και ακροατές του metadeftero.gr
Είμαστε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο πού εκπέμπει εικοσιτετραωρο πρόγραμμα από το πατάρι τού Ιστορικού δισκοπωλείου music corner το οποίο μας χορηγεί στέγη για τις υλικοτεχνικες υποδομές μας.
Εκπεμπουμε ανελλιπώς εικοσιτετραωρο πρόγραμμα για ένατο χρόνο, η εμπειρία μου λέει πώς είμαστε ένα καλό ραδιόφωνο, πράγμα σπάνιο πια στον τόπο μας.
Το πρόγραμμα παράγει ευάριθμη ομάδα παραγωγών και λειτουργούμε με ένα σύστημα μη αμοιβομενης εργασίας, τα πάγια πού απαιτούνται για τη λειτουργία του σταθμού (δύο τηλεφωνικές γραμμές, ενοίκιο server και εφορία - τέλος επιτηδεύματος) καλύπτονται από εισφορές των μελών της ομάδας καθώς δεν ασκούμε, από άποψη, καμία εμπορική δραστηριότητα (διαφημίσεις κλπ).
Μετά από εννέα χρόνια αδιακοπης ροής ο τεχνικός εξοπλισμός παρουσιάζει την εύλογη χρόνια κόπωση και δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως λειτουργεί ακόμη από θαύμα, πράγμα που σημαίνει πως κάποια στιγμή θα τελειώσουν τα θαύματα και ο σταθμός θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, γι αυτό όσοι μοιράζεστε τον αέρα του ελεύθερου Μεταδεύτερου και στο βαθμό πού καθένας από σάς μπορεί, θα ήταν κρίσιμης σημασίας και η ελάχιστη οικονομική ενίσχυση για την αναβάθμιση του τεχνικού μας εξοπλισμού.
Τον τρόπο πού μπορείτε να κάνετε πράξη αυτή τη στήριξη θα τον βρείτε στο site metadeftero.gr και στο λήμμα "πως μπορείτε να μας βοηθήσετε".
Μετά από δύο εβδομάδες θα σάς δώσουμε αναλυτικά την κίνηση του λογαριασμού μας και των εξόδων μας γι αυτή την αναβάθμιση.
Ελπιζουμε στη στήριξή σας."