ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

«Συμβαίνει στην Ευρώπη»: Φάκελος ενέργεια


Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 και κάθε Σάββατο στις 14:00, η εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» θα μας ενημερώνει και πάλι, από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, για όλα τα μεγάλα θέματα ..της εποχής που απασχολούν την Ευρώπη και ανοίγουν νέα σελίδα στο μέλλον.
Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαγεωργίου και  Κλειώ Νικολάου από το στούντιο της ΕΡΤ, ο Γιώργος Συριόπουλος από τις Βρυξέλλες, ο Κώστας Δαβάνης από το Στρασβούργο και όλο το δίκτυο ανταποκριτών θα μεταδίδουν τον παλμό των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα αναλύουν τις πτυχές των αποφάσεων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.
Ευρωβουλευτές, δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, πολιτικοί αναλυτές και πανεπιστημιακοί απ’ όλη την Ευρώπη αναφέρονται στις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξετάζουν σφαιρικά τις μεγάλες προκλήσεις.
Αυτό το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η εκπομπή ανοίγει τον φάκελο ενέργεια, εξετάζοντας κρίσιμες πτυχές της αλυσίδας παραγωγής και διανομής, τις συνέπειες της αύξησης της τιμής του φυσικού αερίου σε ανατιμήσεις προϊόντων και τις δυνατότητες διεξόδου από μια ανεπιθύμητη σπείρα νέας οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη.
Στο πάνελ θα μετέχουν οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και ο αναλυτής σε θέματα ενέργειας Απόστολος Πετρόπουλος.
Αρχισυντάκτης της εκπομπής είναι ο Γιώργος Συριόπουλος. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Μαρία Ανδρεαδέλλη. Τη διεύθυνση παραγωγής έχει η Αθηνά Βάρσου.