ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Tvxs: Ενώ οι άλλοι απολύουν, εμείς προσλαμβάνουμε - Πρώτος απολογισμός για τις συνδρομές


Κλείνουν αυτές τις μέρες 3 μήνες από την έναρξη του «συνδρομητικού τμήματος» του Tvxs.gr, στο οποίο τα άρθρα μπορούν να διαβαστούν στο σύνολο τους μόνο από τις συνδρομήτριες και τους.. συνδρομητές του σάιτ.
Σε σχετικό σημείωμα αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Ξεκινώντας από σήμερα και όπως έχουμε δεσμευθεί, θα δημοσιεύουμε ανά τρίμηνο την εξέλιξη των συνδρομών, οι οποίες έγιναν αναγκαίες για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας του Tvxs.gr. Λόγω της οικονομικής κρίσης που μείωσε τα διαφημιστικά μας έσοδα, αλλά και της σκανδαλώδους πολιτικής της κυβέρνησης υπέρ των ΜΜΕ που την υποστηρίζουν και κατά όσων τής ασκούν κριτική.
Με τις νέες εγγραφές αυτούς τους τρεις μήνες, οι συνδρομητές (τριες) έφτασαν συνολικά στις 1.700. Τα έσοδα χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση του υπάρχοντος δημοσιογραφικού δυναμικού με τρεις νέες προσλήψεις δημοσιογράφων και την έναρξη μιας ακόμη «εξωτερικής» συνεργασίας.
Αυτό μας έδωσε, με τη σειρά του, τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με περισσότερα ρεπορτάζ και εκτεταμένες έρευνες και να «ψαρέψουμε» δημοσιογραφικά λαβράκια. Βελτιώσαμε επίσης αισθητά το τμήμα των αθλητικών με βίντεο και καθιερώσαμε καθημερινή στήλη με επιλογές των καλύτερων, ποιοτικών ταινιών που προβάλλονται στην τηλεόραση ή στις κινηματογραφικές πλατφόρμες.
Το υπόλοιπο των εσόδων από τις συνδρομές επενδύθηκε για τον αισθητικό και λειτουργικό επανασχεδιασμό του Tvxs.gr, τον οποίο ανέλαβε μια συνεταιριστική επιχείρηση νέων, δημιουργικών ανθρώπων. Περιμένουμε το πρώτο σχέδιο, για το οποίο θα ζητήσουμε τη γνώμη και τη συμβολή των συνδρομητών(τριών) μας.