ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Στις (διαδικτυακές) κάλπες οι αθλητικοί συντάκτες - Ποιοι είναι οι υποψήφιοι


Για έξι ώρες, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, θα παραμείνει ανοικτό για τα μέλη του ΠΣΑΤ το σύστημα Ζεύς, μέσω του οποίου θα γίνουν διαδικτυακά οι αρχαιρεσίες του.. Συνδέσμου των αθλητικών συντακτών. Οι ψηφοφόροι θα αποκτήσουν δικαίωμα πρόσβασης στο σύστημα με λινκ που θα τους απεστάλη το βράδυ τής Τετάρτης. Ο νυν επικεφαλής του ΔΣ του ΠΣΑΤ, ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου. Δύο είναι οι υποψηφιότητες για τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου (Αντώνης Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Ιωάννου) και επίσης δύο για εκείνη του Β΄ αντιπροέδρου (Μάνος Σταραμόπουλος. Σταύρος Χονδροθύμιος).
Τη θέση του γενικού γραμματέα διεκδικούν η Ασπασία Βελονάκη και ο Κώστας Χατζηδημητρίου, ενώ στη θέση του ταμία υπάρχει η μοναδική υποψηφιότητα της Αγγελικής Βυζίκα.

Δέκα έξι είναι οι υποψηφιότητες για τις θέσεις των οκτώ μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κώστας Αλεξόπουλος, Ιωσήφ Βοτζάκης, Πέτρος Ιωάννης Δημακός, Ευφροσύνη Ζικούλη, Δημήτρης Κανελλάκης, Βασίλης Κουτρουμάνος, Απόστολος Λελεκίδης, Νίκος Μαχαίρας, Γιώργος Μίνος, Νίκος Μποζιονέλος, Αντώνης Παπουτσάκης, Κώστας Τουτσίδης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Τυχαλας, Σπυριδούλα Στίγκα και Μάνος Χρυσός

Οι άλλες υποψηφιότητες:

Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό: Χρήστος Αθανασόπουλος, Θοδωρής Γεωργαντάς, Θοδωρής Κοτσώνης, Γιάννης Μαμουζέλος, Δημήτρης Παπανικολάου.
Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό: Γιάννης Αργυρίου, Γιάννης Γιαγκίνης, Γιάννης Δάρας, Λεωνίδας Δημητρουλας, Γιάννης Καπαγερίδης, Μάκης (Θωμάς) Τσίλκος.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Γιώργος Αθανασίου, Νίκος Καραβάσιος, Νίκος Νικόπουλος, Ανδρέας Παγανόπουλος.
- πηγή: Harddog