ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Βγήκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα της SportDay - Ποιοι γράφουν


Βγήκε στον διαδικτυακό «αέρα» η ιστοσελίδα της SportDay, η sporday.gr. Πρόκειται για μια «εξαιρετικά φιλόδοξης και άκρως επαγγελματικής προσπάθεια», όπως έχει γράψει ο διευθυντής.. τού σάιτ, ο Αλέξανδρος Σόμογλου.
Το Harddog γράφει σχετικά:
Μετά από 16 χρόνια έντυπης παρουσίας, η Sportday μπαίνει και στο διαδίκτυο στοχεύοντας σε ένα εναλλακτικό –με «διαφορετικότητα», όπως λέει το ίδιο– αθλητικό σάιτ που προσανατολίζεται στο να κάνει πρωταθλητισμό, σύμφωνα με το εισαγωγικό άρθρο του ο διευθυντής του sportday.gr, του Αλέξανδρος Σόμογλου. «Ο ‘’σεβασμός στη διαφορετικότητα’’, ο ‘’σεβασμός σε αντίθετα πιστεύω από τα δικά μας’’ αποτελεί αδιαπραγμάτευτο όρο της καθημερινότητας που θα μοιραζόμαστε» γράφει ανάμεσα σε άλλα.
Προς αποφυγή του… αλληλοσπαραγμού, που συχνά επικρατεί στο διαδίκτυο, το sportday.gr δεν θα δημοσιεύει σχόλια αναγνωστών. Όμως, θα αναδεικνύει «τις τεκμηριωμένες απόψεις να αναδεικνύονται όχι μόνο με μια απλή μορφή σχολίου, αλλά ακόμη και ως πρώτο θέμα της ιστοσελίδας».
Στη νέα διαδικτυακή προσπάθεια μετέχουν 45 αθλητικοί συντάκτες. Ανάμεσά τους ο Στέφανος Αβραμίδης, ο Σωτήρης Κωσταβάρας, ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο Μηνάς Τσαμόπουλος, ο Κώστας Κοφινάς, ο Σπύρος Γρομητσάρης, ο Γιάννης Λαμπίρης, ο Σταύρος Καζαντζόγλου, ο Γιώργος Χελάκης.
Ιδιοκτήτης του sportday.gr είναι ο Τάσος Μπούρας, γενικός διευθυντής των αθλητικών Μέσων του ομίλου της SportDay ο Γιώργος Μαζιάς, διευθυντής του site ο Αλέξανδρος Σόμογλου, creative director ο Κώστας Χαροκόπος, ενώ το digital development έχει αναλάβει η εταιρία Butterfly...