ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

Γιατί η «Καθημερινή» τα βάζει με τον Πέτσα


Κριτική στον υπουργό Στέλιο Πέτσα ασκεί η «Καθημερινή». Ο Πέτσας εγκαλείται ότι χρησιμοποιεί για προσωπική του προβολή την αποστολή που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός για αύξηση των.. εμβολιασμών. Η στήλη «Θεωρείο» κάνει λόγο για αυτογκόλ. Αναλυτικά το σχόλιο:
Αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει ο Στ. Πέτσας τα τελευταία 24ωρα. Πολλοί λένε πως ο αν. υπουργός Εσωτερικών βρήκε ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για προσωπική του προβολή την αποστολή που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός για αύξηση των εμβολιασμών. Αυτό είναι το έλασσον. Το χειρότερο που προκάλεσε δυσφορία είναι πως στην επιστολή που απευθύνεται στους δημάρχους, υπάρχει μία πολύ άκομψη αποστροφή που λέει: «Μου ανατέθηκε ο συντονισμός ανάμεσα στην κυβέρνηση και στις εμβολιαστικές υπηρεσίες». Συνάδελφοί του, οι οποίοι «έτρεχαν» έως τώρα το εμβολιαστικό πρόγραμμα, το εξέλαβαν ως άδειασμα. Κυρίως, όμως, είναι αυτογκόλ, καθώς τέτοια εγχειρήματα θέλουν ομαδικότητα και δεν μπορεί να βάζεις με το καλημέρα κανέναν απέναντι.