ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Το συγκρότημα Μαρινάκη κάνει αποκαλύψεις


Δια χειρός Πρετεντέρη, η εφημερίδα τα Νέα αποκαλύπτει χθες ότι όσοι ασχολήθηκαν με την αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis το έκαναν για money, όπως είναι και ο τίτλος του άρθρου του.. Να τι γράφει το «ρεπορτάζ»:
«Το αμερικανικό δημόσιο έχει διαφορές με μια ξένη φαρμακευτική εταιρεία. Αυτές οι διαφορές καταλήγουν συνήθως σε συμβιβασμό. Οι εταιρείες συμφωνούν σε αποζημιώσεις για να κλείσει η υπόθεση διότι όσο παρατείνεται κοστίζει περισσότερο. Ενας Έλληνας δικηγόρος μυρίζεται το χρήμα και στέλνει κάποιους «προστατευόμενους μάρτυρες» από την Ελλάδα να καταθέσουν κατά της εταιρείας. Αγανάκτησε η ηθική τους; Οχι καλέ! Απλώς όταν γίνει ο συμβιβασμός, οι μάρτυρες θα πάρουν ένα μερτικό που στη συγκεκριμένη περίπτωση φτάνει τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Πώς θα το μοιράσουν; Σίγουρα μεταξύ τους αλλά και σε νομικούς, δημοσιογράφους ή πολιτικούς που στήριξαν την υπόθεση».

- από άρθρο του Στέλιου Κούλογλου στοΤVXS υπό τον τίτλο «Το συγκρότημα Μαρινάκη κάνει αποκαλύψεις» (ολόκληρο ΕΔΩ)