ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Με «40άρια» ο πρώτος ημιτελικός του Euro, ανέβασε στην κορυφή τον ΑΝΤ1


Μια ημέρα μετά τις «σαρωτικές» επιδόσεις του ΣΚΑΪ, λόγω του τελικού του «Survivor 4», ήταν η σειρά του ΑΝΤ1 να πράξει το ίδιο. Αυτή τη φορά με την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της.. Ευρώπης, σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2020 μεταξύ της Ιταλίας και της Ισπανίας, ο οποίος οδηγήθηκε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι, ξεπέρασε το 40% και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, σημειώνοντας 43,1% στο σύνολο και 42,4% στο 18-54. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΑΝΤ1 να «κυριαρχήσει» και στο 24ωρο, με αρκετά μεγάλες διαφορές από τους δεύτερους, και στο prime time όπου ξεπέρασε το 30%.

Στη βραδινή ενημέρωση παρέμεινε στην κορυφή η Σία Κοσιώνη στο σύνολο, αυξάνοντας μάλιστα τον μέσο όρο της στο 20%, ενώ στο 18-54 αμετακίνητος από την πρώτη θέση ο Αντώνης Σρόιτερ, παρά την υποχώρηση που κατέγραψε σε μέσο όρο. Ανοδικά κινήθηκε η Μάρα Ζαχαρέα και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, μικρή πτώση για τη Ράνια Τζίμα που «παίζει» απέναντι. Ψηλά, για τα δεδομένα της ΕΡΤ1 στον ανταγωνισμό, κινήθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο σύνολο, φτάνοντας το 9,5%.

- από το e-tetradio