ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Προτροπή και παράκληση Ακρίτα: «Εμβολιαστείτε»!


«Προτροπή και παράκληση» προς όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να το πράξουν άμεσα, απευθύνει η Έλενα Ακρίτα. Σε ανάρτησή της στο facebook με αφορμή τον μεγάλο αριθμό..κρουσμάτων κορονοϊού..που εντοπίστηκαν το Σάββατο, η Έλενα Ακρίτα γράφει:
«Ας πούμε λοιπόν αυτό που δεν λένε πολλοί για να μη γίνουν δυσάρεστοι στους αντιεμβολιαστές. Σήμερα έχουμε μετά από καιρό 1000 κρούσματα κι ο αριθμός θα ανεβεί κι άλλο. Θα κλειστούμε πάλι μέσα, η οι δρόμοι πάλι θα νεκρώσουν, τα μαγαζιά θα βάλουν λουκέτο, η κατάθλιψη θα βαρέσει ταβάνι.
»Κανείς μας δεν αντέχει κι άλλο λοκντάουν ούτε ψυχικά, ούτε οικονομικά. Δείτε μόνο την αγωνία στα μάτια των εργαζομένων που δεν ξέρουν αν αύριο θα έχουν δουλειά. Προτροπή και παράκληση. Εμβολιαστείτε. Εμβολιαστείτε και για τους εαυτούς σας και για το κοινό καλό. Βάλτε κι εσείς πλάτη σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που μάς πλησιάζουν. Δεν σας φταίμε τίποτα.»