ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

«Μουρμούρα» για τον Σκέρτσο


Ο Άκης Σκέρτσος έχει αναλάβει σχεδόν καθημερινά πια να αποφαίνεται για την πανδημία και τη διαχείρισή της, είτε με συνεντεύξεις του, είτε με μακροσκελείς αναρτήσεις στο facebook. Μάλιστα,..ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ έχει πολλάκις υιοθετήσει σκληρή γλώσσα, εκφράζοντας σχεδόν «απειλές» σε βάρος των ανεμβολίαστων.
Προχθές πυροδότησε πολιτική αντιπαράθεση μία άλλη δήλωσή του: ότι, δηλαδή, οι επιχειρήσεις ψάχνουν εργαζομένους να προσλάβουν και δεν… βρίσκουν. Ο Neo πληροφορείται, λοιπόν, ότι αρκετοί «γαλάζιοι» κατηγορούν τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ πως αδυνατεί να καταλάβει πώς λειτουργεί η πολιτική και η κοινή γνώμη και ότι με τις δηλώσεις του στρέφει εναντίον της κυβέρνησης πολλούς πολίτες… καθημερινά.
Μάλιστα, η σχετική «μουρμούρα» φέρεται να έχει διαμηνυθεί και στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους στους συνομιλητές του ότι εμπιστεύεται απολύτως τον στενό του συνεργάτη.