ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα ο Πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί


«Ο κ. Ταραντίλης αντί να ζητήσει συγγνώμη, προσπάθησε να βγει κι από πάνω για το κορώνο-γλέντι του Πρωθυπουργού» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου τουΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη για την.. απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με το γεύμα Μητσοτάκη.
Σε δήλωσή του ο Μ. Κριθαρίδης αναφέρει:
«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε για άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά το κορώνο-γλέντι αυτή τη φορά του Πρωθυπουργού στην Ικαρία, με τον γνωστό τους προσφιλή τρόπο, πετώντας δηλαδή την μπάλα στην εξέδρα και τις «αγαπημένες» τους πορείες.
Μια συγγνώμη δεν βρήκε να πει ο κ. Ταραντίλης ή και ο ίδιος ο λαλίστατος κατά τα αλλά στα κοινωνικά δίκτυα κ. Μητσοτάκης για αυτές τις εικόνες, τη στιγμή που διαρκώς κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες. Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα μετά από κάτι τέτοιο ο Πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί, δεν θα προσπαθούσε να βγει κι από πάνω.
Κι αν είναι όντως ασφαλή τα «πρόχειρα υπαίθρια γεύματα με χρήση μάσκας» όπως δήλωσε ο κ. Ταραντίλης, γιατί η Κυβέρνηση δεν ανοίγει την εστίαση για τους εξωτερικούς μόνο χώρους με χρήση μάσκας και αντ’ αυτού κυνηγάει τα «πηγαδάκια» έξω από τα take away -όπως μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ τα οποία φυσικά δεν είδαν τα πρωθυπουργικά καμώματα στην Ικαρία-;».