ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΡΤ λειτουργούσε πάντα ως προέκταση των εκάστοτε κυβερνώντων


Μια μικρή μόνο δόση ειλικρίνειας χρειάζεται για να παραδεχτεί οποιοσδήποτε απο τους παροικούντες στη δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ οτι με μικρές ή μεγάλες διαφοροποιήσεις ο δημόσιος..

ραδιοτηλεοπτικός φορέας ετσι λειτουργούσε σχεδόν πάντα: ως προέκταση των κυβερνήσεων οι οποίες με μια ιδιοκτησιακή αντίληψη διόριζαν δικούς τους να την διοικούν, εδιναν εντολές και κατευθύνσεις για το πως θα παράγονται τα δημοσιογραφικά προιόντα.
Η ΕΡΤ χρειάζεται πραγματικά να εκπέμψει ενα SOS και αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη στις ημέρες μας οπου βιώνουμε ενα άρρωστο μιντιακό τοπίο με τα περισσότερα Μέσα σχεδόν ασφυκτικά εξαρτημένα απο πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Ο υπνωτισμένος γίγαντας με το εξαιρετικό προσωπικό που διαθέτει εχει ανάγκη απο απεξάρτηση καθε μορφής και να κάνει κάτι απλό αλλα συνάμα δύσκολο: καλή και ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Οταν -λίγες φορές- τον άφησαν, έδειξε οτι μπορεί να το κάνει... 

Γιάννης Παντελάκης (fb)