ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Φοβήθηκαν καπέλωμα από Κικίλια


«Εισήγηση μου είναι ένα καθολικό lockdown στην Αττική» είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην Ώρα Ελλάδος κι έριξε τη «βόμβα». Η ανακοίνωση Κικίλια από τηλεοράσεως στις.. 08:30 το πρωί ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα της Αττικής τον οδήγησαν στην απόφαση να εισηγηθεί ολικό lockdown, φαίνεται, όπως γράφει η «Αυγή», ότι προκάλεσαν delirium tremens στο Μαξίμου.
Περίπου δυο ώρες μετά από το γραφείο του Πρωθυπουργού ανακοινώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει στις 13:30 σύσκεψη με Κικίλια, Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Αρκουμανές για να αξιολογηθεί η επιδημιολογική κατάσταση.
Και περίπου μία ώρα μετά έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε ήδη από χθες, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ, για τα νέα στοιχεία και αποφασίστηκε η σύγκληση της σημερινής σύσκεψης.
Δυο τινά συμβαίνουν. Το πρώτο, η σύσκεψη να ήταν προγραμματισμένη όντως από τη Δευτέρα και ο υπουργός Υγείας να ήθελε να εμφανιστεί ως εμπνευστής των σκληρών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και έσπευσε να το πει.
Το δεύτερο, να μην είχε προγραμματιστεί τίποτα και να σύρθηκαν από την προαναγγελία Κικίλια εξ ου και η διαρροή ότι ήταν απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.