ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021

«Μπορούμε να λέμε τι πιστεύουμε μόνο αν συμφωνούμε με τον Μάνεση!»


Στα trends του Twitter «αναρριχήθηκε» ο τηλεπαρουσιαστής Νίκος Μάνεσης, με πλήθος αρνητικών σχολίων σχετικά με την αντίδρασή του στη γυναίκα, η οποία, σε ζωντανό ρεπορτάζ της εκπομπής του.. για τον κόσμο που έκανε βόλτα στον Φλοίσβο, είπε «να πάτε στην Ικαρία να κάνετε ρεπορτάζ».
Στην αναφορά της για το φαγοπότι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι βουλευτή της ΝΔ στην Ικαρία, με δεκάδες συνδαιτημόνες, κατά παράβαση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πανδημία, ο Νίκος Μάνεσης εκνευρισμένος την ειρωνεύτηκε.
Απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ που έκανε τη ζωντανή σύνδεση είπε: «Ευχαριστούμε για την πολιτική παρέμβαση την κυρία. Κράτησε το τηλέφωνό της να την πάρουμε παραμονές των εκλογών να μας πει τι να ψηφίσουμε».
Το Twitter πήρε «φωτιά» με τους χρήστες να σχολιάζουν την αντίδραση του δημοσιογράφου, αλλά και εν γένει το επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας και τη σχέση του μιντιακού συστήματος με την κυβέρνηση. Όπως έγραψε ένας εκ των χρηστών: «Μπορούμε να λέμε τι πιστεύουμε μόνο αν συμφωνούμε με τον Μάνεση!»

- πηγή: TVXS