ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ο Γιώργος Τράγκας ιδρύει νέο κόμμα


Στην ίδρυση νέου κόμματος προχωράει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, κάτι που ανακοίνωσε εμμέσως ο ίδιος, αλλά επιβεβαίωσε επίσημα ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος.. γνωστοποίησε πως θα συνδράμει στη νέα πολιτική πρωτοβουλία με επικεφαλής τον γνωστό δημοσιογράφο.
«Διάβασα ότι θα κάνω κόμμα "δεξιότερα" της Νέας Δημοκρατίας. Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο δεξιό από τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, πέραν αυτού η όλη πορεία μου δείχνει ότι ήμουν και είμαι μακριά από όσα πρεσβεύουν οι σημερινοί ακραίοι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας. Ως παλαιός Καραμανλικός, Κεντροδεξιός και ως ελευθερόφρων απεχθάνομαι τις ετικέτες και τα κομματικά κλισέ που έριξαν την Ελλάδα στα βράχια», ανέφερε ο Γιώργος Τράγκας.
Από την πλευρά του ο Νίκος Νικολόπουλος στην ανακοίνωσή του για την ίδρυση του νέου κόμματος αναφέρει: «Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το "γύψο" που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη Ανεξαρτησία. Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ».