ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Στον Λεωτσάκο το bankingnews - Αποχώρησε ο Σάλλας


Ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση της συμμετοχής στο Bankingnews.gr, από εταιρία συμφερόντων του κ. Μιχάλη Σάλλα, στον κ. Πέτρο Λεωτσάκο.
Πλέον ο Πέτρος Λεωτσάκος διαθέτει ποσοστό 100% των μετοχών της εταιρίας Bankingnews AE..H συναλλαγή προήλθε κατόπιν συμφωνίας των δύο μετόχων, σε θετικό και συναινετικό κλίμα και με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση του οικονομικού site bankingnews.
Το Bankingnews με 1,8 εκατ μοναδικούς χρήστες μηνιαίως και με πάνω από 4,58 εκατ επισκέψεις μηνιαίως είναι από τα πιο εύρωστα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα, με μηδενικές υποχρεώσεις, μηδενικά χρέη, σταθερά κερδοφόρο και απόλυτα συνεπές σε όλες τις υποχρεώσεις προς τους 42 εργαζομένους του.
Η νέα στρατηγική έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Bankingnews, που μαζί με το Worldenergynews (ένα από τα πιο παρεμβατικά site στον κλάδο ενέργειας) θα επεκταθούν σε νέους τομείς ενημέρωσης.
Πηγή: bankingnews.gr