ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Καμία «συγγνώμη» Μητσοτάκη για την Ικαρία


Μετά την Πάρνηθα, οι επικοινωνιολόγοι του τον έβαλαν μόνο να πει πως "δεν θα επαναληφθεί"

Oύτε μισή συγγνώμη δεν ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το προκλητικό φαγοπότι στην Ικαρία. Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν εκδρομή αναψυχής, ενώ ..«η εικόνα αδίκησε την ουσία της επίσκεψης».
Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά αν νιώθει την ανάγκη να ζητήσει μία συγγνώμη από τους πολίτες, απάντησε προκλητικά: «Τα ίδια άτομα που ήμασταν μαζί στο ελικόπτερο βρέθηκαν για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν σκοπεύω να την αναιρέσω. Η εικόνα αδίκησε τις προθέσεις μου, δεν θα επαναληφθεί».
Μάλιστα, απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη, σε σχετική προτροπή του δημοσιογράφου, και γύρισε τη συζήτηση στο τι κάνει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.
«Τα ίδια άτομα που ήμαστε μαζί στο ελικόπτερο, βρεθήκαμε στην ίδια βεράντα για ένα κέρασμα 15 λεπτών. Θα φροντίσουμε στις επόμενες περιοδείες μας να μην υπάρχει τέτοια εικόνα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν που ένας κεντροδεξιός πρωθυπουργός πήγε στην Ικαρία. Ξέρω ότι όπου πηγαίνω κινητοποιείται ο κρατικός μηχανισμός και λύνουμε διάφορα προβλήματα», σημείωσε και συνέχισε στο ίδιο ύφος:
«Δεν είναι δυνατόν αυτό το ζήτημα να παίρνει τη διάσταση που πήρε την ίδια στιγμή που η αντιπολίτευση καλούσε τους οπαδούς της σε συγκεντρώσεις στην Ικαρία. Και ο κ. Τσίπρας ήταν σε κλειστό χώρο. Δεν θα δεχθώ από κανέναν να λέει ότι ο Μητσοτάκης πήγε στην Ικαρία για διακοπές. Υπάρχει κριτική για ένα φάουλ που έγινε το οποίο πρώτος το ομολόγησα και από την άλλη η αντιπολίτευση καλεί τον κόσμο σε διαδηλώσεις με όλους τους κινδύνους κορονοϊού.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης βγήκε για άλλη μια φορά στη τηλεόραση μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα της συμπεριφοράς του. Για άλλη μια φορά όμως τα έκανε χειρότερα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και προσθέτει:
«Η αλαζονεία του είναι τελικά παθολογική και δε κρύβεται ακόμη και όταν προσπαθεί να υποδυθεί τον μεταμελημένο, αφού αρνήθηκε να ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη! Για δεύτερη φορά μετά την Πάρνηθα, οι επικοινωνιολόγοι του τον έβαλαν να πει πως "δεν θα επαναληφθεί". Αμέσως μετά όμως δεν άντεξε. Τα έβαλε με την αντιπολίτευση και μίλησε για "σύντομο γεύμα ενός τετάρτου" σε μια κουραστική περιοδεία στην Ικαρία. Για κακή του τύχη, βέβαια, αυτόπτες μάρτυρες ήδη τον διαψεύδουν για το κορωνογλέντι που που κράτησε επί "τουλάχιστον μιάμιση ώρα"».