ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Tι απαντά το Documento στο εξώδικο Μαρέβας (Μαξίμου)


To Documento απάντησε στις διαμαρτυρίες και το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη (αναγγέλθηκε μέσω του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού) σχετικά με tweet του εκδότη Κώστα.. Βαξεβάνη και δημοσίευμα στο σάιτ για επίσκεψή της στην Αίγυπτο εν μέσω καραντίνας.
Αναλυτικά η απάντηση όπως δημοσιεύηκε στο σάιτ documentonews:
ο πρωθυπουργικό γραφείο εκπροσωπώντας την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει αιγυπτιακά δημοσιεύματα που τη φέρουν να ήταν χθες Δευτέρα στην Αίγυπτο και να επισκέπτεται το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο αλλά τα βάζει με το Documento.
Εκεί στη Νέα Δημοκρατία και στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μπλέξει πάντως τους ρόλους. Μετά το άρθρο με τον τίτλο-ερώτημα αν η Μαρέβα Γκραμπόφκσι εν μέσω καραντίνας πήγε στην Αίγυπτο, αντί να απαντήσει η ίδια η σύζυγος του πρωθυπουργού, απάντησε το γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πέραν τούτου, στο αρχικό άρθρο επισυνάπτουμε τα αιγυπτιακά site που δημοσιοποίησαν την είδηση και μάλιστα με ημερομηνίες σημερινές.
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει μάλιστα πως η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη είχε κάνει την επίσκεψη το 2019, κάτι που αναφέρει και το άρθρο με το ερώτημα του Documento.
Τα συγκεκριμένα μάλιστα άρθρα (σημερινά) από την Αίγυπτο αναφέρουν πως «επισκέφτηκε χθες Δευτέρα» ενώ η επίσκεψη που είχε γίνει το 2019 ήταν Τρίτη.


Ο χρόνος της ύπαρξης των δημοσιευμάτων μάλιστα φαίνεται και στη google αφού στην αναζήτηση εμφανίζεται με την ένδειξη 12 ώρες πριν ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται και το εξώδικο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προς τον Κώστα Βαξεβάνη.

Αντί βέβαια να στρέφει τα βέλη της εκεί που τη συμφέρουν, καλύτερα να στρέψει τις απειλές και τα βέλη προς τα site που ανήρτησαν την είδηση και το Documento την αναπαρήγαγε με «ερώτημα» μάλιστα.
Στις απειλές μάλιστα της Νέας Δημοκρατίας μέσα στον πανικό της, μας κατηγορεί πως επιρρίπτουμε ευθύνες πως όλα αυτά τα έκανε η Μαρέβα Γκραμπόφκσι Μητσοτάκη «εν μέσω πανδημίας».
Να υπενθυμίσουμε πως εν μέσω πανδημίας, η κυρία Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έσπασε την καραντίνα κάνοντας Motocross στην Πάρνηθα (30 Νοεμβρίου 2020) κατά παράβαση όλων των περιοριστικών μέτρων.
Επίσης έσπασε την καραντίνα:
  • Στα Τρίκαλα, στις 30 Ιανουαρίου 2021
  • Στην Καλαμάτα στα μέσα Δεκεμβρίου 2020
  • Στα Χανιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2020
Ας στρέψει λοιπόν η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι τα βέλη της και τις απειλές προς τα αιγυπτιακά μέσα και ας μην προσπαθεί μέσα στον πανικό της να ξεπεράσει το φιάσκο Μητσοτάκη στην Ικαρία αλλά και το ρεζίλεμα της λογοκρισίας στην ΕΡΤ."