ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

«Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί»

«Με πρωτοφανή συντονισμό, η Ν.Δ. και οι καλοθελητές της λίστας Πέτσα προσπαθούν να συκοφαντήσουν την «Αυγή» και την Αριστερά». Αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στη νέα επίθεση που εξαπέλυσε απέναντι στην «Αυγή» και τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Με τον τρόπο αυτό, σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος, «φανερώνουν ότι το.. βασικό τους άγχος ποτέ δεν ήταν η καταδίκη των νεοναζί»
«Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν ο κ. Μητσοτάκης, εν μέσω της διεξαγωγής της δίκης, είχε χαρακτηριστικά πει "η Χ.Α. είναι σαν να μην υπάρχει" και είχε χρησιμοποιήσει ξανά τη θεωρία των δύο άκρων. Δήλωση για την οποία πανηγύριζαν οι υπόδικοι τότε νεοναζί. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τα συγκροτήματα που συστηματικά ξέπλεναν τους νεοναζί, με στημένα ρεπορτάζ για προστασία ηλικιωμένων στα ΑΤΜ», επισημαίνει.
Για να καταλήξει: «Η ΝΔ., που βρέθηκε με τους νεοναζί στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που λίγες μέρες πριν από την απόφαση διόρισε παράνομα την Ζαρούλια στη Βουλή και που ο γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική.
Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί.
»
Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1, καταφέρθηκε εναντίον της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» για το χθεσινό της πρωτοσέλιδο με τις φωτογραφίες των κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά και με τίτλο: «Δεν είναι αθώοι». ΔΕΙΤΕ και αντιδράσεις ΕΔΩ