ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Εντονη φημολογία ότι «σφάζονται» οι επιτελείς του Μητσοτάκη

Οι διαψεύσεις και ο... δύσπιστος Βηματοδότης

Μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων ημερών, κάποιοι άρχισαν να «σπέρνουν» δεξιά και αριστερά πληροφορίες και φήμες ότι κακός χαμός γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι «σκοτώνονται» μεταξύ τους οι επιτελείς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Aυτό γράφει ο Βηματοδότης που αναφέρει πως η φημολογία θέλει να έχει υπάρξει.. προσφάτως επεισόδιο μεταξύ του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου και του διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη.
Επειδή ο Βηματοδότης... ερεθίστηκε, όπως λέει, από τη φήμη και  αναζήτησε αν το σχετικό δημοσίευμα έχει δόση αλήθειας. Για τούτο απευθύνθηκε ξεχωριστά στους δύο στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού και ρώτησε αν όντως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους:
" Αμφότεροι διέψευσαν το υποτιθέμενο περιστατικό και μίλησαν για «αποκυήματα ρηχής φαντασίας». Επιμείναμε ως δύσπιστοι που είμαστε, αλλά και πάλι μας βεβαίωσαν και οι δύο ότι οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, συνεργάζονται καθημερινά πάνω σε δεκάδες θέματα, τρέφουν προσωπική εκτίμηση ο ένας για τον άλλον, με σεβασμό του ρόλου του καθενός. Οσο για τα κίνητρα των ψιθυριστών, μας είπαν ότι «στόχος τους είναι ο Πρωθυπουργός», υποθέτοντας ότι «αν σπείρουν ζιζάνια, θα διασπάσουν τη δεμένη ομάδα του επιτελικού κράτους. Πλανώνται» κατέληξαν".