ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ο Στ. Κασιμάτης επέστρεψε με «Πανδώρα» στα ΝΕΑ

Tην «Πανδώρα», την στήλη που είχε στο ΒΗΜΑ, θυμήθηκε ο Στέφανος Κασιμάτης τώρα που βρέθηκε σε -κατ' όνομα- γνώριμα δημοσιογραφικά λημέρια.
Ο Στ. Κασιμάτης απασχολείται πλέον στο συγκρότημα Μαρινάκη και συγκεκριμένα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ μετά την αποχωρηση του από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΕΔΩ) εξ αιτίας των σφοδρών αντιδράσεων μετά το χυδαίο σχόλιο του για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο - ζήτησε συγγνώμη, όπως εξ άλλου και η εφημερίδα.
Στο πρώτο του κείμενο στα «ΝΕΑ» και μέσα από τη στήλη «Πανδώρα», στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, ο Στέφανος Κασιμάτης και «σκεπτόμενος με πολλή σοβαρότητα», δίνει το στίγμα για το τι θα γράφει:
 «Σκεπτόμενος με πολλή σοβαρότητα πώς στο καλό να ξεκινήσω την πρώτη στήλη, την αναβίωση της «Πανδώρας» στα «ΝΕΑ», κατέληξα εκεί όπου πολύ συχνά οδηγεί η περισσή σοβαρότητα, δηλαδή σε τίποτε το συγκεκριμένο. Ακολουθώ, λοιπόν, τη συμβουλή του Τζέιμς Ρέστον, ενός σπουδαίου αμερικανού δημοσιογράφου του περασμένου αιώνα. Αυτός έγραφε τις ανταποκρίσεις του για τις πάντα περίπλοκες κιαι δυσνόητες εξελίξεις στο Καπιτώλιο, την έδρα του Κογκρέσου, φανταζόμενος κάθε φορά, όπως το είχε εξηγήσει ο ίδιος, ότι γράφει μια προσωπική επιστολή σε έναν φίλο του, τελείως ανίδεο περί τα τεκταινόμενα. Το ίδιο θα προσπαθήσω κι εγώ με την «Πανδώρα»: θα γράφω επιστολές στους αναγνώστες και στην πορεία βλέπουμε, ή μάλλον, βλέπετε, διότι στο τέλος της υπόθεσης η γνώμη που μετράει περισσότερο είναι του αναγνώστη. Αυτός είναι ο παραλήπτης της επιστολής».