ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Αποχαιρετούμε τον σύντροφο Ηλία Κωνσταντινίδη, μεγάλο αγωνιστή της ζωής

Εφυγε χθες από την ζωή έπειτα από μια τεράστια μάχη, ο Ηλίας Κωνσταντινίδης, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλος αγωνιστής της ζωής.
Ο Ηλίας, στέλεχος της Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη δράση στο χώρο της Αριστεράς ήταν ένας άνθρωπος που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους γύρω του.
Ο Ηλίας ήταν ένα παιδί της γενιάς του που πάλευε καθημερινά για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης. Μεγάλωσε στις γειτονιές του Ζωγράφου, ήταν τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και αθλητής κολύμβησης.

H Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Ηλίας ήταν ένας άνθρωπος που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς και πολλές από εμάς. Η δίψα του για ζωή και η θέλησή του να αγωνιστεί για ένα καλύτερο μέλλον, για την υπεράσπιση της αξίας της ανθρώπινης ζωής, ήταν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε άνθρωπο» αναφέρει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε συλλυπητήριο μήνυμά της.
«Αποχαιρετούμε με βαθιά θλίψη τον σύντροφό μας Ηλία Κωνσταντινίδη, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλο αγωνιστή της ζωής.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του» καταλήγει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας

Τον δικό του αποχαιρετισμό στον Ηλία Κωνσταντινίδη που έφυγε χτες από τη ζωή, απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Facebook:
«Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς συντρόφους, ιδίως όταν αυτοί είναι τόσο νέοι. Ο Ηλίας ήταν ένα παιδί της γενιάς του που πάλευε καθημερινά για έναν κόσμο ισότητας και δικαιοσύνης.
Αποχαιρετούμε με ειλικρινή και βαθιά θλίψη τον σύντροφό μας και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη δύναμη που έδινε σε όλους και όλες μας να συνεχίσουμε τους αγώνες για ένα μέλλον όπως το ονειρευόταν και εκείνος.»