ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Αλλάζουν όλα στον ειδησεογραφικό τομέα του Open

Σε πλήρη ανασυγκρότηση του ειδησεογραφικού τομέα του Open, έχει αποφασίσει να προχωρήσει ο Ιβαν Σαββίδης μετά την αποχώρηση των Δημήτρη Μιχαλέλη και Στράτου Μπαλή. "Κανένα πρόσωπο, δεν ειναι στο απυρόβλητο, ούτε και τα πρώτης γραμμής" λένε οι πηγές απο τα ανώτατα κλιμάκια της Dimera. Το μόνο σίγουρο είναι ότι.. ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα έχει πολύ δουλειά στην Παιανία...
**
Στην Dimera στρέφουν το βλέμμα τους σιγα - σιγά και προς το "Εθνος" της Κυριακής. "Ειναι αυτό που θέλουμε;", "Θα μπορούσε να γίνει πιο ανταγωνιστικό και αν ναι πώς;". Βροχή τα ερωτήματα στο τραπέζι των ευρύτερων προβληματισμών στην μιντιακη εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη.
**
Πολυπράγμων εκδότης βρίσκεται σε κατάσταση "ψυχολογικής κατάρρευσης" (οπως λένε οι αγωνιούντες συνεργάτες του) εν μέσω πανδημίας και αυτό γιατί: ΠΡΩΤΟΝ γιατί δεν του βγαίνει η άσκηση επι των οικονομικών και ΔΕΥΤΕΡΟΝ επειδή δεν ξέρει το πως γίνεται να απεμπλακεί απο τον κυκεώνα στον οποίον εχει παγιδευθεί χωρίς να «ματώσει» προσωπικά. Και πρέπει να δώσει δώρο Πάσχα την Μεγάλη Τετάρτη και μισθοδοσία στο τέλος Απριλίου.
**
Χειρότερες είναι, απ' οτι θα μπορούσε να φανταστεί και ο πλέον απαισιόδοξος, οι κυκλοφορίες των ημερήσιων φύλλων (πολιτικών και αθλητικών) τις τελευταίες είκοσι μέρες. Η πιάτσα με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί την κατρακύλα που θα φέρει λουκέτα, περικοπές αμοιβών και ακόμα μεγαλύτερη ανεργία στον ήδη δοκιμαζόμενο κλάδο.