ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η ΕΡΤ υποψήφια για βραβείο...

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η ενημερωτική εκστρατεία της ΕΡΤ «Άλλαξε τις συνήθειες σου, μείωσε τα απόβλητά σου», προκρίθηκε στις 16 δημιουργικότερες δράσεις της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων» (EWWR).
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, βασιζόμενα σε κριτήρια όπως η επικοινωνία, η προβολή, η ποιότητα, η πρωτοτυπία του περιεχομένου,.. αλλά και o αντίκτυπος της δράσης, επέλεξαν την ενημερωτική εκστρατεία της ΕΡΤ ανάμεσα σε 16.500 υποψηφιότητες που είχαν υποβάλει εθνικοί και περιφερειακοί συντονιστές των δράσεων του ΕWWR.
Η εκστρατεία ενημέρωσης της ΕΡΤ, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εστίασε στο τρίπτυχο «Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση» (Reduce, Reuse, Recycle) και προσανατολίστηκε στην ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση των πολιτών στη διαχείριση των αποβλήτων τους.
Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ πρoσκάλεσε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ειδικούς για να μιλήσουν για τη μείωση των αποβλήτων και παρότρυνε το κοινό με πρακτικές συμβουλές να αλλάξει τις καθημερινές του συνήθειες, να περιορίσει τη χρήση πλαστικού και να μειώσει το αρνητικό του οικολογικό αποτύπωμα. Επιπλέον, δημιουργήθηκε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, ενώ αναρτήθηκαν και άρθρα στον ιστότοπο της ΕΡΤ, αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.
Η ημερομηνία που θα διεξαχθεί η τελετή απονομής βραβείων EWWR θα ανακοινωθεί σύντομα.