ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Παραιτήθηκε η Ολγα Τρέμη από την ΕΡΤ για σοβαρούς προσωπικούς λόγους

Το τελευταίο διάστημα η Ολγα Τρέμη ήταν εξαφανισμένη από την εκπομπή «10» και στη θέση της εμφανιζόταν ως συντονιστής ο Φάνης Παπαθανασίου ενώ σήμερα η ΕΡΤ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως η Ολγα Τρέμη υπέβαλε την παραίτησή της για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφερει:
«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε..
σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».
Η δημοσιογράφος από τα τέλη Νοεμβρίου παρουσίαζε την εκπομπή «10», κάθε βράδυ αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1. Οταν άλλαξε ώρα το δελτιο και πήγε πιο νωρίς μετακινήθηκε και η εκπομπή της Τρέμη.

ΥΓ1 Πέρα από τους σοβαρούς προσωπικούς λόγους που αναφέρονται στην ανακοινωση της ΕΡΤ, υπήρχε λέει και μια αδυναμία συννενόησης της Τρέμη με τη διοίκηση του Ραδιομεγάρου (ο Ζούλας άλλωστε ασχολείται με το μπάσο του). Χώρια που κάποιοι συνδέουν την αποχώρησή της με την ανάληψη της διεύθυνσης ειδήσεων στο Οpen από τον Χρήστο Παναγιωτοπουλο.

ΥΓ2 Πάντως είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα, και πριν την εξαφάνισή της από το «10», η Τρέμη δεν έγραφε καλά στο «γυαλί» και φαινόταν ότι διακατέχεται από μια ανεξήγητη νευρικότητα και μια περιεργη αδημονία.