ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Του έπεσε βαριά η αντικατάστασή του...

Η Ελενα Ακρίτα σχολιάζει τα τηλεφωνήματα του τέως ΠτΔ

«Εντάξει τού έπεσε βαριά η αντικατάστασή του, αλλά είτε του αρέσει είτε όχι, ΠτΔ έχουμε πλέον». Αυτό αναφέρει σε σχόλιό της η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα ασκώντας σκληρή κριτική στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο με αφορμή τη δημοσιοποιηση (από τον ίδιο) των..
τηλεφωνημάτων του στους Προέδρους Ιταλίας και Πορτογαλίας.
«Τώρα πια είναι ένας απλός πολίτης όπως όλοι μας. Mε ποια ιδιότητα παίρνει πρωτοβουλίες και τηλεφωνεί στους προέδρους άλλων χωρών; Ως τί; Τώρα πια είναι ένας απλός πολίτης όπως όλοι μας. Αν είναι κολλητός με τους ανθρώπους και τους πήρε να μάθει τα νέα τους καμία αντίρρηση. Ιδιωτικά ας κάνει ό,τι θέλει, αλλά γιατί δημοσιοποιεί το γεγονός; Ποιος πρόεδρος το έκανε πριν από αυτόν στην ιστορία του θεσμού;» αναρωτιέται η Ελενα Ακρίτα συμπληρώνοντας:
«Ας αφήσει λοιπόν τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και ας κάτσει να ‘απολαύσει’ τον κορονοιο σπίτι του, όπως κάνουμε όλοι. Γιατί έχουν γνώση οι φύλακες. Και γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ chef και chef d'orchestre.»