ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Θαύμα, θαύμα!...Κόλλησα κορονοϊό!

Ο Χαρδαλιάς ζητά (παρακαλά) τους εισαγγελείς να κάνουν το καθήκον τους, η Ιερά Σύνοδος... προβληματίζεται και θα κάνει έρευνα ενώ το κράτος και οι θεσμοί καταρρακώνονται από τον κάθε αλλοπαρμένο ιερέα που θεωρεί ότι λογοδοτεί μόνο στον...Κύριο.
Για ακόμα μία φορά η ατολμία (και αυτής) της κυβέρνησης μπροστά στην αυθαιρεσία της Εκκλησίας, εν ονόματι των ψήφων των «πιστών», αποδεικνύει ότι η χώρα..
ποδηγετείται από ανεξέλεγκτες δυνάμεις που ομνύουν στη μεταφυσική και στο θαύμα.
Επειδή όμως θαύματα δεν γίνονται και ο ιός πολλαπλασιάζεται χωρίς τη μεσολάβηση... μυστηρίου, οι εισαγγελικές αρχές θα πρέπει να κάνουν το καθήκον τους και να φέρουν τους (Έλληνες πολίτες) ιερείς ενώπιον των ευθυνών τους και κατά συνέπεια ενώπιον του νόμου.
Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος υποκριτικά προβληματίζεται και... ερευνά, να πάρει εδώ και τώρα καθαρή θέση και να πει στο ποίμνιο εάν θεωρεί την πανδημία πραγματικό κίνδυνο ή εκτιμά απλώς ότι «η πίστη σώζει». Γιατί εάν το πιστεύει αυτό, χρέος του είναι να το πει, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των λόγων του.
Η Πολιτεία εδώ και εβδομάδες παίζει κρυφτούλι με την Εκκλησία, χρησιμοποιώντας μισόλογα, σοφιστείες και ασυνάρτητα και αντιφατικά πράγματα. Η κυβέρνηση, πέρα από καιροσκοπισμούς και ψηφοθηρίες, να εφαρμόσει εδώ και τώρα το νόμο για τους παραβάτες ιερείς και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, όπως θα έκανε για οποιονδήποτε άλλο πολίτη.
Οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι παιχνίδι στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου και αλλοπαρμένου και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους.
Φτάνει πια η κοροϊδία, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία επίσης δεν μπορεί να μας εμπαίζει με επιλεκτικές παρεμβάσεις. Ο νόμος είναι για όλους!
Τ.Τ. / ΕφΣυν